Mida&Akmal | Temerloh

Salam. Event kali ni berlangsung di Kg. Lebak Seberang. Pengantin perempuan merupakan ex-classmate wife aku. Manakala pengantin lelaki, sebelum ini adalah boifren kepada ex-classmate wife aku yang juga merupakan pengantin perempuan merangkap customer aku (apa kene aku ni???). Aku sebenarnya dapat job ni mengejut sebab fotografer asal rupa-rupanye tak confirm btol-btol. Masa capture moments diorang ni pulak, aku dalam keadaan demam. Majlis ni berlangsung masa hari pertama cuti penggal persekolahan (selama seminggu) bulan Mac yang lepas. Demam ni pulak dengan takde tanda-tanda nak moleknye, berlarutan sepanjang seminggu tu la. Abis plan aku nak bawak famili gi holiday. Buka skolah, aku masih demam lagi... aku cerita pasal demam ni buat pe ye tak? Yelah...yelah... aku dengar korang cakap, "Ada aku kesahhh???"... Aku yang kesah:)

***p/s: Lama btol aku tak update blog... sibuk dan sedikit tertekan.

3 comments:

enciksani said...

wah maju Lah ehheeh makin bz Lah nampaknya

ikhwanmuda said...

takde la bz mana pun sani... bz ngan keje lain ada la huhu:)

Kerul Shukor said...

mida ni budok skoloh koi ni wan..hehe,lama x jmpe, alih² dh khwin yak..

p/s: skang dh men rol yak..good!

Message Non-Alert Script: